VERGOEDINGEN


De Mehari's die wij aanbieden zijn onze hobby-auto's. Maar de auto's kosten wel geld en wij moeten ook nog een stukje rijden naar de filmlocatie. Daarom vragen wij voor het gebruik bij een opname een onkostenvergoeding.

De onkostenvergoeding is alsvolgt opgebouwd:
Een starttarief á € 150,- , na 4 uur rekenen wij € 25,- per uur (naar boven afgerond). Voor de start- en eindtijd rekenen wij het tijdstip dat u ons op de set verwacht tot het moment dat de Méhari klaar is voor vertrek na het gebruik voor uw opnamen.
Daarnaast rekenen wij brandstofkosten van € 0,25 per kilometer, gerekend vanaf vertrek tot terugkomst op onze standplaats in Horssen (bij Nijmegen).

Voor dit bedrag zijn wij in staat onze hobby-auto's in perfecte staat te houden en bent u verzekerd van een goede camerawagen.


VAR-verklaring
Wij krijgen vaak de vraag om een VAR-verklaring en kopie legitimatie. De dienst die wij aanbieden is het gebruik van de auto, derhalve is geen VAR-verklaring aanwezig. Een VAR-verklaring wordt immers uitgegeven voor een persoon met een SOFI-nummer, een auto heeft deze zoals je zult begrijpen niet.
Om deze reden sturen wij ook geen factuur of rekening maar een declaratie voor het gebruik van de Méhari voor gebruik als camerawagen. Wij zijn zelf wel aanwezig omdat een auto zonder bestuurder niet van zijn plaats zou komen, de auto verricht echter het werk.